Bemutatkozás

Jumpers TSK
Kele Ágnes

1991-ben kezdtem művészi tornázni 7 évesen, a XV. kerületi Csokonai Művelődési Házban, majd 1 évvel később a tanárnőm bíztatására jelentkeztem a Táncművészeti Főiskola balett előkészítőjére.

A Balett Intézetbe 1998-ig jártam Rudnyánszki Judit mesternőhöz, valamint itt tanultam még néptáncot és modern táncot is. Az akrobatikus Rock and Roll-t 1995-ben kezdtem Janicsek Gábornál, majd 2 évvel később Szmrecsányi Ildikónál és Vajda Gyöngyvérnél tanultam.

Legjobb eredményeimet a Nagy Show formációval értem el: 2002, nemzetközi 1. helyezés; országos 2. helyezés és budapesti 1. helyezés. Az edzőimnek köszönhetően lehetőségem nyílt arra, hogy többféle tánccal is megismerkedjek, úgymint a Hip-hop és a Funky.

2000-ben a Gödöllői Fiatal Művészek Hamlet című rockoperájában táncoltam. Egy éven keresztül léptünk fel az ország különböző pontjain.

Jelenleg Erdőkertesen kezdő, haladó akrobatikus Rock and Roll, valamint művészi torna csoporttal foglalkozom. Tanulmányaimat jelenleg a Táncpedagógusok Országos Szövetségénél, modern-kortárs tánc csoportvezetői tanfolyamon bővítem. Tanáraim többek között Földi Béla, Holb Ibolya, Puskás Judit, Gaál Orsolya, Szollás Erzsébet, Fuchs Lívia, Turiák Tibor, illetve Dudinszky Zsolt.