Bemutatkozás

Jumpers TSK
Győző Éva

Szerencsés embernek tartom magam, mert szüleim a Népstadion és Intézményeinél dolgoztak és ott is laktunk így minden sportot ami megtetszett kipróbálhattam, ennek köszönhetően pici korom óta folyamatosan sportolok.

1995-ben kezdtem Hobby Rock and Roll-t táncolni a Gepárd Táncegyesületnél, tanáraim voltak Fehér András és Nagy Attila.
1996-ban akkori táncpartneremmel Kramarik Endrével átigazoltunk jelenlegi egyesületemhez a Jumpershez. Ekkor kezdtem Swinget és Boogie-Woogie-t tanulni, tanáraim Vajda Gyöngyvér és Janicsek Gábor voltak.
1996-tól több országos versenyen indultunk Boogie-Woogie és Lindy-hop kategóriában ahol többször nyertünk, és szinte mindig az első három helyezett közt végeztünk.

Legjobb elért eredményeink:

1997. nemzetközi Lindy-Hop kupa, II. hely
1998-ban partneremmel a dunaújvárosi Divattánc Világkupán IV. helyezést értünk el swing kategóriában.
1998-2005 között a Jumpers fellépő csapatának tagja voltam ahol tanáraim, Vajda Gyöngyvér, Szmrecsányi Ildikó és Janicsek Gábor voltak.


Ezen időszak alatt és természetesen azóta is nagyon szeretek külföldi és itthoni nemzetközi intenzív kurzusokon részt venni. Voltam Svédországban és többször Németországban, valamint szerencsére már hozzánk is érkeznek remek, nemzetközi szinten is elismert és megbecsült tanárok.

Jelenleg Akrobatikus rocky-t, Swinget és Boogie-Woogie-t tanítok az egyesületnél, ill. 2005. szeptemberétől a Jumpers Tánctörténeti csoportot vezetjük Vajda Gyöngyvérrel és Janicsek Gáborral. 2003-ban Akrobatikus Rock and Roll sportoktatói tanfolyamot végeztem, jelenleg pedig a BSA keretében edzői tanfolyamra, táncsport szakra járok .